باقلوای قزوین
طرز تهیه باقلوای قزوین
مواد لازم خمیر باقلوای قزوین
• گلاب 1 قاشق غذاخوری.
• آب گرم 2 قاشق غذاخوری.
• روغن جامد آب شده 1 قاشق سوپ خوری.
• آرد الک شده 1 پیمانه.

مواد لازم داخل باقلوا
• پودر بادام 5 پیمانه.
• پودر پسته 3 پیمانه.
• پودر قند 5 پیمانه.
•زعفران حل شده 3 قاشق غذاخوری.
• پودر هل 1 قاشق غذاخوری.

مواد لازم شربت باقلوا
• آب 1 پیمانه.
• شکر 1 پیمانه.
• گلاب دو قاشق غذاخوری (تمام مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بیاید).
• پودرقند و هل را مخلوط کرده. نیمی از پودر بادام را با زعفران مخلوط میکنیم. پودر قند مخلوط شده با هل را با پودر پسته. پودر بادام سفید و پودر بادام زعفرانی مخلوط میکنم.

روش تهیه خمیر باقلوا
• آب و روغن و گلاب را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز داده تا نرم و لطیف شود سپس در کیسه فریزری گذاشته و حدود دو ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم.
• خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و با وردنه باز میکنیم تا به صورت لواش کاملا نازک در بیاید.
• قالب را با روغن مایع چرب کرده و خمیر لواش نازک را کف قالب میاندازیم و قندبادام زعفرانی را روی خمیر ریخته و آنرا با گوشت کوب خوب میکوبیم تا سطح آن کاملا صاف شود . سپس روی آن قند بادام سفید را ریخته و مجددا خوب میکوبیم و روی آن پودرپسته قندی را میریزیم و خوب میکوبیم (اگر مواد خوب کوبیده نشوند بعد از برش زدن و پختن باقلوا انسجام نداشته و لایه ها از هم جدا میشوند) روی پودر پسته را با  قلمو به وسیله گلاب نمناک کرده و خمیر نازک لواش را روی آن میگذاریم .
• فر را با حرارت 175 درجه از قبل روشن میکنیم تا گرم شود.
• با پشت چاقو روی خمیر برش میزنیم طوری که خمیر شکل لوزی داشته باشد . باقلا را در حدود 30 الی 35 دقیقه داخل فر گذاشته تا طلایی شود. باقلوا را از فر دراورده و روی آن شربت قوام آمده که سرد شده را میریزیم (اگر شربت داغ باشد باقلوا خمیر می شود). بعد از اینکه کاملا سرد شد آن را برش میدهیم.