باقلوای قزوین
خواص درمانی پسته
پسته دارای مواد غذایی فراوانی است و برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف مناسب است. پسته مواد مختلفی دارد که شامل پروتئین، آهن، مواد چزب، کلسیم، فسفر، ویتامین 3B ـ 1B ـ A و پتاسیم می باشد.
مغز پسته به علت داشتن آهن خونساز است و کسانی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتماً روزانه مقداری پسته بخورند.
پسته نیروی جنسی را تقویت کرده و برای مغز، آرامش قلب و اعصاب، باز کردن مجاری کبد، معده، سرفه و اسهال خونی و معمولی مفید است.
برای رفع بوی بد دهان و التیام زخمهای داخل دهان و استحکام لثه ها، دل بهم خوردگی و استفراغ، اسهال و سکسکه مفید است.
پسته در مقایسه با بیش از 200 ماده خوراکی ( انواع آجیلها، حبوبات، سبزیجات، میوه های خشک و تر، لبنیات، گوشت و دهها نوع خوراکی دیگر) بیشترین آهن را داراست. از پسته به عنوان یک خوراکی خونساز و مقوی بدن نام برده می شود. مغز پسته میزان حافظه را بالا می برد، نیرو و نشاط کودکان افزایش می دهد و عارضه ای در کودکان و نوجوانان به وجود نمی آورد. البته در خوردن ان نباید زیاده روی کرد.

پسته